Print


Offline communicatie

Op zoek naar een vormgever voor uw drukwerk?
Uw onderneming onder de aandacht brengen, een nieuw product op de markt zetten of uw diensten presenteren. Er zijn talloze goede redenen om (ook) te kiezen voor offline communicatie. PWMedia heeft ruime ervaring met het grafisch ontwerp van drukwerk. In grote en kleine oplagen. Van brochures tot posters. Wat wilt u communiceren en aan wie? Samen met u gaan we met deze vragen aan de slag. Wij adviseren u graag over de vorm van het drukwerk, materiaalkeuze en visuele uitstraling. PWMedia denkt met u mee over alle belangrijke factoren gedurende het hele traject. Het resultaat is een op maat gesneden product, vormgegeven naar de richtlijnen van uw bedrijf.

Krachtig communicatiemiddel
Van de boodschap die u wilt overbrengen maakt PWMedia een krachtig communicatiemiddel, waarin beelden en teksten samensmelten tot een overtuigend geheel. Het gevolg? Een ontwerp dat de aandacht trekt van uw doelgroep en zich onderscheidt van uw concurrentie.
Gunstig geprijsd
PWMedia beschikt over een uitgebreid netwerk van drukkers. Standaard vragen wij meerdere offertes op voor uw drukwerk. Zo krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs.