Oversized media


Uw boodschap moet gezien worden

Bij PWMedia zorgen we ervoor dat precies dat gebeurt. Zoveel wegen als er naar Rome leiden, zoveel manieren zijn er om uw boodschap naar buiten te brengen.
In PWMedia vindt u een partner die u de weg wijst. We kunnen u adviseren wat goede manieren zijn om uw boodschap op de door u gewenste locaties te communiceren. Wij leveren printopdrachten die qua beeld, materiaalkeuze, montage en afwerking de beste professionele kennis en begeleiding vragen.

Onze technische mensen kunnen samen met u op de locatie alle mogelijkheden in kaart brengen voor optimaal resultaat. Wij streven ernaar om met onze opdrachten zoveel mogenlijk pvc- en solvent vrije printmethoden toe te passen.

PWMedia orkestreert de ontwikkeling van vastgoed en grafische projecten van ontwerp tot resultaat. Dit impliceert het bijeenbrengen van alle disciplines die met dit proces te maken hebben van architect of ontwerper tot belegger, van idee en ruwe schets, tot een goed rendement of resultaat . Het ontwikkelt vanuit een concept of voor een opdrachtgever.