Online


U wilt een nieuwe website?
PWMedia ontwerpt, bouwt en beheert websites. Online communicatie is levendiger en interactiever dan ooit. Vrijwel iedereen – jong en oud – is actief op internet. Om informatie te zoeken, ervaringen te delen of kennis uit te wisselen. Professionele profilering op internet is daarom onontbeerlijk voor uw onderneming. PWMedia helpt u daar graag bij. Nieuwe online mogelijkheden vertalen wij daardoor direct naar concrete oplossingen voor uw bedrijf. Zo creëert PWMedia sterke up-to-date online concepten.
Samen om de tafel
Uw ideeën en wensen vormen het uitgangspunt. Die combineren wij met onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en techniek. Samen met u bepalen we hoe uw website eruit moet zien. We denken gezamenlijk na over de inhoud, structuur en interactiviteit. Het resultaat? Een ontwerp dat in één oogopslag uw identiteit duidelijk maakt, bezoekers bindt en aanzet tot actie.
Van visie tot realisatie
Is alles naar wens? Dan zetten wij het ontwerp om in een gebruiksvriendelijke website. U heeft de keuze uit een website met of zonder Content Management Systeem(CMS), waarmee u zelf uw website kunt onderhouden. Desgewenst verzorgen wij ook domeinregistratie, hosting, support en beheer. PWMedia ondersteunt u van A tot Z.