Over ons


PWMedia is een full service bureau in Amsterdam voor grafische vormgeving, webdesign, de ontwikkeling van websites en applicaties, en huisstijlbewaking. U vindt bij ons zowel creatieve- als technische medewerkers onder een dak. Daardoor kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor al uw communicatie-uitingen. Van drukwerk tot internet.

PWMedia heeft meer dan tien jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van huisstijlen, advertenties, brochures en websites. Wij verzorgen desgewenst het hele traject van A tot Z: van ontwerp tot oplevering. PWMedia staat bekend om zijn professionele, creatieve en klantgerichte oplossingen.

Samen met u bedenkt en creëert PWMedia unieke ontwerpen voor al uw online en offline communicatie. Uw boodschap overbrengen.
Met een ontwerp dat recht doet aan wie u bent en wat u doet. Dat is onze visie, dat is onze drijfveer. Samen met u unieke ontwerpen bedenken en creëren: daar lopen wij warm voor. PWMedia werkt al jarenlang vanuit een passie voor vormgeving en effectieve communicatie. Kwaliteit, service en een gunstige prijs zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden.

Alles draait bij ons om de boodschap die de klant wil overbrengen. Daarom gaan we altijd de dialoog aan. Op een open, eerlijke en transparante manier. Om tot een uniek ontwerp te komen dat geheel in overeenstemming is met de identiteit en doelstellingen van onze klanten”

Paul Wolthuis, eigenaar PWMedia